Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Prezentari ale caracteristicilor frigiderelor nou aparute pe piata online, detalii despre performante si sfaturi pentru achizitionarea acestora in functie de nevoi.
http://www.frigidereieftine.net/ ~ Details
N/A
Companie ce dezvolta cursuri in format e-learning. Magazinul online va pune la dispozitie cursuri in format e-learning si carti electronice (e-books).Elearn Academy,un produs 100% romanesc, pentru Romania.
http://www.elearnacademy.ro ~ Details
N/A
Toate cursurile organizate de Centrul de formare profesionala “Formare Plus” sunt autorizate de catre ANC-Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA), in urma absolvirii fiind eliberate certificate de calificare sau absolvire (dupa caz), recunoscute la nivel national si in statele membre ale Uniunii Europene.
http://cursuri-calificare.com ~ Details
N/A
Pe langa faptul ca publica o multime de documentare video care pot imbogati cultura generala a fiecaruia dintre noi, pagina de internet CGV.ro poate fi utila si elevilor din scolile generale, sau de liceu, prin numeroasele documentare legate de istorie - revolutia din 21 dec 1989, documentar despre regele Ferdinand I si marea unire de la 1 dec 1918 - de geografie, de stiintele naturii si multe alte informatii utile, asimilabile foarte usor datorita formatului video.
http://cgv.ro/ ~ Details
N/A
Numele de apa ionizata sau apa vie face referire la profilul molecular ideal al apei, asa cum a fost aceasta in cadrul natural in cea mai pura structura a sa. Denumirile de apa ionizata, apa alcalina sau apa kangen sunt doar putine din denumirile folosite pentru acest produs cu proprietati absolut surprinzatoare.
http://www.apa-ionizata.com ~ Details
N/A
Laborator teste genetice de predispozitie cancer san si colon, test trombofilie, test origine etnica, test fidelitate, teste genetice prenatale. Aceste teste genetice pot fi solicitate de orice persoana cu istoric de cancer / trombofilie in familie, recomandarea medicului nu este necesara iar proba solicitata este saliva.
http://www.testgenetic.ro ~ Details
N/A

Total records: 26
Items 21-26 out of 26 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138