Director Web

Cautare in director

Links

    in curand


Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

O locatie pentru evenimente trebuie sa indeplineasca niste criterii de calitate, fapt avut in vedere de catalogul nostru de locatii de evenimente dedicat tutoror celor in cautarea locului perfect de nunta sau petrecere.
http://locatiievenimente.com ~ Details
N/A
Intretinem si reparam aparate de aer conditionat, orice model tip split, pentru Bucuresti si imprejurimi. Asiguram garantie pentru lucrarile efectuate de catre echipele noastre de tehnicieni. efetuam servicii de curatare, igienizare, unitate interior, si reparatii, intretinere, incarcare freon unitate exterior.
http://www.reparaerconditionat.ro ~ Details
N/A
Servicii complete arhivare fizica, legatorie documente, intocmire Nomeclator, Arhivistic si documentatie catre ANR, scanare fizica si arhiva electronica.
http://www.arhiveexpert.ro ~ Details
N/A
Scopul nostru este sa asiguram servicii medicale de inalta calitate si competenta profesionala care sa permita un diagnostic corect si o terapie corespunzatoare si eficienta. Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, ele apartinand atat sferei medicinei clasice (consultatii de specialitate, investigatii clinice si paraclinice, recuperare medicala) cat si medicinii integrate (iridologie, terapii naturiste, biorezonanta, biostimulare, hidrocolonoterapie
http://www.medicinamuncii.eu ~ Details
N/A
Exclusive Beauty Center Craiova va ofera urmatoarele servicii: manichiura-pedichiura, tratamente corporale, epilare definitiva, cosmetica si solar de bronzat la cele mai bune preturi din Craiova.
http://www.salonuldelabotanica.ro ~ Details
N/A
Aero Cris Service este o firma din Bucuresti ce ofera Service si Montaj aparate de aer conditionat de calitate si pentru tarife avantajoase. Ne puteti contacta la telefon: 0720.324.836 si 0767.623.651 sau prin email: office@aeroservice.ro
http://www.aeroservice.ro ~ Details
N/A
Gloss Direct - Serviciu de arhivare documente specializat in servicii de scanare, stocare, arhivare si indexare a informatiilor si documentelor si managementului arhivelor electronice.
http://www.glossdirect.com ~ Details
N/A
Societate de avocatura specializata in obtinerea de avize, autorizatii si licente pentru firme de paza si protectie, colectare deseuri, spalatorie auto, recrutare personal , restaurant, firma de transport, salon de infrumusetare , etc.
http://www.avize-autorizatii-licente.ro ~ Details
N/A
Fotografi de nunti profesionisti din Bucuresti oferim pachete foto avantajoase pentru nunti si botezuri, sedinte foto trash the dress, sedinte foto logodna sau orice alt tip de fotografie profesionala.
http://www.prophotos.ro ~ Details
N/A
Ne adresam atat firmelor, care nu au un departament sau personal specializat pentru servicii IT acestor servicii ,cat si persoanelor fizice care au nevoie de asistenta profesionala in acest domeniu.
http://pontgroup.ro ~ Details
N/A
Firma noastra detine toate autorizatiile necesare pentru transport deseuri. Angajatii firmei noastre sunt profesionisti si calificati in transport deseuri. Astfel Marico Provider garanteaza calitatea serviciilor de transport deseuri. Noi oferim servicii de transport deseuri provenite din constructii, demolari, deseuri menajere sau comerciale.
http://www.transport-container-moloz-gunoi.ro ~ Details
N/A
Reparatii/Service profesional pentru frigidere si combine frigorifice Indesit, Ariston, Arctic, Beko, Bosch, Whirlpool, Electrolux, Polar, Zanussi, Samsung, LG, Daewoo, Liebherr, Candy, Gorenje etc
http://www.reparatie-frigidere.ro ~ Details
N/A
Cabinet avocat cu experienta din anul 2006.Cabinet avocat in Bucuresti.Cabinet de avocati remarcati prin eficienta si profesionalism.Cabinetul de avocati acorda sprijin, prin consultanta, asistenta si reprezentare in fata instantelor.
http://www.berceadedu.ro ~ Details
N/A
Desfundare Canal cu inalta presiune, Desfundare Canalizare, Intretinere Retele de Canalizare, Vidanjare fara mirosuri neplacute. Seriozitate Garantata NonStop. VD&G Polaris presteaza servicii complete de desfundare canalizare NON STOP in Bucuresti si Ilfov. Solicitati incheierea unui contract pentru evitarea situatiilor neplacute cauzate de infundarea canalizarii.Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii: desfundare canalizare, spalare si igienizare tubulatura canalizare, decolmatare canal
http://www.desfundare-canalizari.ro ~ Details
N/A
Furnizor specializat de externalizare resurse umane.Reduceti costurile prin oferta noastra de externalizare resurse umane.Transferati responsabilitatea apeland la firme de resurse umane specializate.Obtineti date corecte si coerente.
http://www.tdgresurseumane.ro ~ Details
N/A
Oferim servicii pentru Desfundare Canal in Bucuresti si Ilfov la Preturi avantajoase.Avem servicii Non-Stop,Sunati chiar acum. Servicii profesionale desfundare canal. Singura modalitate prin care se poate evita infundarea canalizarii este spalarea tubulaturii canal frecvent, evitandu-se astfel depunerile de grasimi pe tubulatura, respectiv infundarea retelei de canalizare. De aceea va oferim posibilitatea incheierii unui contract pentru intretinere retea canalizare.
http://www.desfundarecanal.ro ~ Details
N/A
Ingrijire Batrani este un proiect personal ce se adreseaza persoanelor varstice care doresc sa fie ingrijite in cele mai bune conditii. Ingrijire batrani Bucuresti este locatia geografica la care fac referire.
http://www.ingrijirebatrani.com ~ Details
N/A
S.C. TRANSEVREN srl va ofera servicii de inchirieri automacarale de 12 tone,14tone,18 tone,ckd 28 tone, kato 45 tone,hidrom,telemak,adk,coles 80 tone in conditii foarte avantajoase.CONSTANTA
http://automacarale.transevren.ro ~ Details
N/A
Pasiunea noastra: imaginea. Amazing Visuals transforma ideile in ceva palpabil prin servicii profesionale de Filmari si Foto artistice, comerciale si pentru nunti
http://www.amazingvisuals.ro ~ Details
N/A
aranjamete florale nunti in bacau, realizarea de aranjamente din flori naturale , crearea de buchete pentru mirese, flori de piept, toate acestea in bacau
http://nunti-bacau.com ~ Details
N/A

Total records: 244
Items 101-120 out of 244 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138