Director Web

Cautare in director

Links

    in curand


Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Infiintare firma, obtinere de avize, licente si autorizatii de functionare sunt servicii oferite de avocatii biroului de avocatura Lupu.
http://www.acte-firma.ro/ ~ Details
N/A
Firma si personal autorizat ASFOCH, executam urmatoarele activitati specializate: - curatare cos de fum - curatare semineu –curatare soba - curatare cuptor pizza - curatare canale ventilatie naturala (aerisiri) - curatare centrala termica - degresare si curatare hota restaurant, tubulatura si ventilator din bucataria restaurantului.Eliberam adeverinta pentru ISU si pentru furnizorul de gaze naturale
http://www.cosar-modern.ro ~ Details
N/A
Reve etse o companie de top din industria constructiei de piscine publice si private. In portofoliul Reve exista unele din cele mai mari centre SPA din Romania.
http://www.reve.ro ~ Details
N/A
Compania Deko Doors, importator direct al ușilor germane de calitate superioară, alaturi de o echipa de profesionisti vin în întâmpinarea soluțiilor ideale pentru spațiul casei tale. Deko Doors ofera o gama larga de usi de interior ieftine, cat si in serviciul de amenajari interioare. De asemenea, Deko Doors iti ofera servicii de consultant, montaj si transport gratuit. Pentru mai multe detalii suna la numarul de telefon 0723.528.840 sau accesati website-ul companiei, http://dekodoors.ro/
http://www.dekodoors.ro ~ Details
N/A
Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs, si diplome recunoscute national si international.
http://www.ateliereleilbah.ro ~ Details
N/A
Clinica Life-Med isi desfasoara activitatea intr-un spatiu nou, modern si dotat cu aparatura performanta,dispunand de un laborator in care se poate efectua o gama larga de analize medicale. Clinica Life-Med vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de medici specialisti si personal auxiliar care prin experienta si amabilitate vor face ca asistenta si actul medical sa fie de calitate.Clinica Life-Med ofera medicina muncii cu discount-uri si gratuiati.
http://www.life-med.ro ~ Details
N/A
Efectuam transport de bunuri personale international si inchirieri de autoutilitare fara sofer pentru transport de marfa atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.
http://www.transport-marfa-urgent.ro ~ Details
N/A
Deblocari usi metalice non stop. Echipa de lacatusi mecanici profesionisti asigura deblocari usi in Bucuresti si imprejurimi la cele mai ieftine preturi.
http://www.reparatii-usi-metalice.ro ~ Details
N/A
Deblocari usi metalice non stop. Echipa de lacatusi mecanici profesionisti asigura deblocari usi in Bucuresti si imprejurimi la cele mai ieftine preturi.
http://www.deblocari-usi.ro ~ Details
N/A
Bizz2China este partenerul tau de afaceri in servicii de consultanta si import marfa din China la standarde inalte de calitate: electronice, jucarii, mobilier, China...
http://www.bizz2china.ro ~ Details
N/A
Daca ai o problema sau vrei sa repari ceva, aici e locul potrivit. Intra si vei gasi o solutie pentru orice problema, ghidul tau de reparatii.
http://www.ghidreparatii.ro ~ Details
N/A
Cabinet stomatologic Dentis Cabinet Stomatologic Constanta Cabinet Stomatologie Constanta Cabinete Stomatologice Constanta Dentist Constanta Dentisti Detartraj Ieftin Implante Dentare Parodontologie Pedodontie Constanta www.dentisconstanta.ro
http://www.dentisconstanta.ro ~ Details
N/A
Productie publicitara si tipar digital superieftin. Calendare, brosuri, manuale in tiraje mici si medii,copertari licente, inscriptionari cd, multiplicari albnegru la pret de offset,coperti licenta blank, laminare, indosariere, legatorie, foi cu antet ,papetarie
http://www.sprintprint.ro ~ Details
N/A
Analize teste biorezonanta sanatate Investigatii efectuate: cardio vascular, respirator, tubului digestiv (stomac, duoden, intestine, ficat, pancreas, vezica biliara), glicemie in sange si urina, uro – genital, etc. anamarianicol.wix.com/sanavital
http://anamarianicol.wix.com/sanavital ~ Details
N/A
Clinica medicala Sanamed Sanamed ofera servicii medicale in diabet, nutritie, boli metabolice, geriatrie, ginecologie, cardiologie, neurologie, alergologie, apifitoterapie, endocrinologie, oftalmologie, acupunctura, kinetoterapie. www.sana-med.ro
http://www.sana-med.ro ~ Details
N/A
Aust Intermed infiintata in 2005 ofera servicii de consultanta inmatriculari auto, acte auto, radieri auto, asigurari auto in regim de urgenta pentru autoturismul dumneavoastra.
http://www.inmatriculari-radieri.ro ~ Details
N/A
Firma cu experienta asigura servicii de montaj usi, montaj usi metalice, montaj usi termopan, montaj usi interior, montaj usi exterior la cele mai mici preturi. Promtitudine si seriozitate. Garantia lucrarilor effectuate de tehnicienii nostril la un inalt nivel calitativ.
http://www.montaj-usi-metalice.ro ~ Details
N/A
RVR TAXI este o companie de taxi din Iasi, ce ofera servicii de taxi transport marfa, tractari auto, rent a car, taxi shopping. Calitatea si imaginea organizatiei noastre reprezinta principiile RVR de baza si se reflecta in furnizarea de produse si servicii pe masura.
http://www.taxi-iasi-rvr.ro ~ Details
N/A
Mvm Rent A Car Timisoara va ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent a car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic.Masini de inchiriat in Timisoara la preturi mici cu livrare la domiciliu sau aeroport.
http://www.mvmrentacar.ro ~ Details
N/A
Lacatusi asiguram servicii deblocari usi, deblocari usi metalice, deblocari usi termopan, deblocari usi exterior, reparatii usi, reparatii yale usi la cele mai mici preturi. Promtitudine si seriozitate. Garantia lucrarilor effectuate de tehnicienii nostril la un inalt nivel calitativ.
http://www.deblocare-usi.ro ~ Details
N/A

Total records: 244
Items 181-200 out of 244 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138