Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

CAMEX reprezinta locul de intalnire al profesionistilor in constructii. Organizatorul evenimentului este ABplus Events
http://www.camex.ro ~ Details
PR: 5
Contine o lista cu evenimente si articole, stiri si noutati din Cluj Napoca, tot ce se intampla la opera si la teatru, cinema si hoteluri, etc. Contine informatii despre diferite concerte si evenimente ce au loc in Cluj Napoca frecvent.
http://www.evenimenteincluj.ro ~ Details
PR: 5
Organizare petrecere copii. Oaki Club organizeaza petreceri pentru copii cu animatori – clown cu baloane modelabile, zane, printese, pirati ... Loc joaca copii in Brasov. Oaki Club prezinta spectacolul Ursitoare la botez.
http://oakiclub.ro ~ Details
PR: 4
portal firme nunta, rochii de mireasa, invitatii de nunta, decoratiuni nunta
http://www.enunta.ro ~ Details
PR: 3
AmintiriDeFamilie ofera servicii profesionale pentru filmari nunti si botezuri, fotografi, EXCLUSIV servicii de regizare si realizare a filmelor cu povestea nuntilor si botezurilor. Filmarea si fotografierea este realizata de catre specialisti cu aparatura profesionala, rezultatul fiind o calitate deosebita a imortalizarii amintirilor dumneavoastra speciale.
http://www.amintiridefamilie.ro ~ Details
PR: 3
Companie specializata in furnizarea serviciilor de training : comunicare, negociere, leadership, vanzari, team building.
http://www.visionconsulting.ro ~ Details
PR: 3
Agentia Posh Events va ofera servicii de calitate superioara pentru organizarea oricarui tip de eveniment (nunta, botez, petrecere) in aer liber(cort 840 mp) sau in locatii renumite. Noi va oferim delicatese culinare,cascade de ciocolata, fantani de sampanie, fantani luminoase pentru sucuri, piramida de fructe,decoruri unice (lumini, fier forjat, sticla,materiale fine),aranjamente florale si neflorale(din pene,scoici,crengute,fructe) si distractie pe cinste.Povestea incepe cu noi...
http://www.organizari-nunti-botezuri.ro ~ Details
PR: 3
Evenimente. Organizare. Tehnologii de varf. Adaptabilitate, inovatie si experienta in organizari de evenimente la un alt nivel. Fiecare tip de evenimente are obiective specifice, iar organizarea unui eveniment reusit transforma mediul intr-o atmosfera care sa se adapteze perfect participantilor. 360 transforma experienta unui eveniment intr-o modalitate a comunicarii aproape perfecte.
http://www.360revolution.ro ~ Details
PR: 3
Famous Events este o agentie specializata in organizare evenimente: nunti,botezuri,petreceri,evenimente corporate,aniversari,baluri,reuniuni etc. Famous Events ofera localuri,aranjamente mese si scaune,aranjamente florale,sonorizare,lumini etc.
http://www.famousevents.ro ~ Details
PR: 3
Aranjamente nunti. Fii invitat la propria nunta si lasa in grija profesionistilor de la Duet events povara organizarii pana in cele mai mici detalii. Afla costurile nuntii completand formularul de pe site.
http://www.duetevents.ro ~ Details
PR: 3
Restaurantul La Gil este constructie noua in stil modern ideala pentru organizare evenimente, mese festive, nunti, botezuri, aniversari, petreceri private, evenimente corporate, evenimente organizate.
http://www.restaurantlagil.ro ~ Details
PR: 3
Oferta completa artisti, muzica live evenimente: concerte, spectacole, nunta, petrecere, bal, aniversare - prin Artisti Concerte Romania ( Music&Events by Sound Art) – Impresari Artisti, Management Artistic, Organizatori Evenimente si Concerte indiferent de natura si anvergura. Artisti Concerte Romania ( Music&Events ) – Productie muzicala, Pr&Promovare artisti, Consultanta de specialitate in domeniul artistic, Preselectii si Pregatire in domeniul muzical. http://www.artisti-concerte.ro
http://www.artisti-concerte.ro ~ Details
PR: 3
Petreceri pentru copii cu animatori si face painting. Organizare petrecere pentru copii acasa, in gradinite, companii, hoteluri, pensiuni din Romania cu animatori pentru copii. Firma organizare petreceri copii.
http://e-petrecericopii.ro ~ Details
PR: 3
Programe de team building si activitati indoor si outdoor pentru firme si companii. Iiihaa.ro va ofera activitati de team building si programe pentru tabere de vara.
http://www.iiihaa.ro ~ Details
PR: 3
Agentia Magic Party organizeaza nunti si evenimente in Cluj Napoca, organizare evenimente private sau corporate, filmari nunti si botezuri, focuri de artificii, buchete mireasa si alte aranjamente florale.
http://www.magicparty.ro ~ Details
PR: 3
Siteul oficial al TIM - Targul de Ambient Interior si Exterior ofera informatii complete referitoare la editia sa din acest an, precum si posibilitatile de participare la eveniment. Organizatorul evenimentului este ABplus Events.
http://www.timexpo.ro ~ Details
PR: 2
Organizare evenimente team building ‘la cheie’.
http://www.programe-teambuilding.ro ~ Details
PR: 2
Suntem o companie specializata in oferirea serviciilor de Training (Comunicare, Time Management, Tehnici de prezentare) si Team Building (Indoor&Outdoor, Treasure Hunt, City Hunt, Survival).
http://www.teamzone.ro ~ Details
PR: 2
Organizari evenimente la cheie. Iuno Evenimente va ofera o abordare profesionista, unica si personalizata pentru fiecare client, pentru fiecare eveniment!
http://www.iuno.ro ~ Details
PR: 2
Filmari si fotografii profesionale pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, petreceri private..., in Iasi si nu numai. Pentru filmare folosim o camera video profesionala de televiziune Sony FX1 3CCD, iar pentru fotografie un aparat foto SLR Nikon D90 cu diverse obiective si blitz SB 800.
http://www.filmari-foto-nunti.ro ~ Details
PR: 2

Total records: 177
Items 1-20 out of 177 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138