Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Ovimar Cleaning vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou serviciu - si anume curatarea tapiteriei autoturismului dumneavoastra.
http://www.curatare-tapiterie-auto.com ~ Details
PR: 0
Firma de curatenie din Bucuresti specializata pe orice tip de client. Firma noastra de curatenie are un personal profesionist cu experienta, gata sa-si ofere ajutorul la curatenie atat in Bucuresti, cat si in Ilfov si Targoviste.
http://firmacurateniebucuresti.com ~ Details
PR: 0
Firma noastra de curatenie ofera servicii de curatenie profesionala iar personalul specializat foloseste detergenti, sapunuri, odorizante si dezinfectanti de marca. Produsele noastre, servicii curatenie ajuta atat la curatenia generala cat si la curatenie de intretinere. Servicii de curatenie bucuresti ajuta la inlaturarea mizeriei de pe pardoseli, mochete si covoare, la curatarea grupurilor sanitare, obiectelor casnice, bucatariilor, etc. Produsele recomandate pentru curatenie sunt cele biode
http://www.produsedecuratenie.com ~ Details
PR: 0
Firma noastra de curatenie ofera servicii de curatenie profesionala iar personalul specializat foloseste detergenti, sapunuri, odorizante si dezinfectanti de marca. Produsele noastre, servicii curatenie ajuta atat la curatenia generala cat si la curatenie de intretinere. Servicii de curatenie bucuresti ajuta la inlaturarea mizeriei de pe pardoseli, mochete si covoare, la curatarea grupurilor sanitare, obiectelor casnice, bucatariilor, etc.
http://www.curateniebucuresti.com ~ Details
PR: 0
kasta construct team ofera servicii de curatenie civila si industiala,curatenie a fatadelor,curatenie de intretinere,dezinsectie si deratizare,alpinisti utilitari,catenie dupa constructor si dupa petreceri.oferim seriozitate si promtitudine!
http://www.firme-curatenie.com.ro ~ Details
PR: 0
Curatenie Arad, menaj in apartamente, vile, birouri, spatii comerciale, depozite hale, curatenie industriala Arad, curatenie inainte si dupa petrecere targuri expozitii, curatenie arad
http://www.arad.bestclean.ro/ ~ Details
N/A
Experienta noastra in activitati de curatenie profesionala precum si interesul permanent pe care echipa noastra manageriala il manifesta in dezvoltarea afacerii ne recomanda in domeniul curateniei.
http://www.ovimar-cleaning.ro ~ Details
N/A
Firme curatenie Timisoara si servicii curatenie Timisoara. Anfa Clean va ofera o gama larga de servicii de curatenie : curatenie generala, curatare covoare, mochete, de intretinere, curatenie dupa zugravit, dupa constructor, la sedii de firme si hale industriale, tapiterie si polish auto.
http://www.curatenietimisoara.net ~ Details
N/A
FirmaDeCuratenie.com.ro ofera servicii de curatenie profesionale pentru persoanele fizice si juridice din Bucuresti. Specialitatea noastra este in curatenia de intretinere si curatenia dupa constructori.
http://firmadecuratenie.com.ro/ ~ Details
N/A
ServiciiCuratenie.com.ro este o firma de curatenie specializata in curatenie pentru firme si apartamente, imbunatatindu-si mereu metodele de curatenie folosite, ecologice, fara a dauna mediului inconjurator.
http://serviciicuratenie.com.ro/ ~ Details
N/A
Auman Electro este o companie de intretinere cladiri din Iasi: cabinete medicale, clinici, spitale, spatii comerciale, birouri, restaurante, cluburi, echipamente medicale.
http://www.intretinerecladiri.ro ~ Details
N/A
Berolina Schriftbild produce consumabile cu capacitate marita pentru imprimante laser, cu cerneala si matriciale. Prin aceasta berolina reduce costul imprimarii si are grija de mediul înconjurator în acelasi timp.
http://www.berolinaromania.ro/ ~ Details
N/A
Karcher. Ermach este autorizata de catre Karcher sa efectueze in Romania orice operatiune de service pentru echipamentele de curatenie Karcher din gama profesionala cat si din gama casnica achizitionate in Romania. Pregatirea tehnica a personalului service a fost perfectionata in centrele de training ale companiei Karcher aflate in Austria. Pentru orice reparatie service efectuata pentru echipamente Karcher, Ermach este autorizat sa ofere garantia producatorului german.
http://www.ermach.com ~ Details
N/A
SC Roges Total SRL este o firma de vidanjare din Bucuresti cu o vasta experienta in domeniu ce va ofera servicii desfundare canal si canalizare de cea mai buna calitate si pentru cele mai mici preturi. Ne puteti contacta la telefon: 0729.091.805
http://www.desfundare-canal.eu ~ Details
N/A
Doresti sa apelezi la serviciile unei firme de curatenie specializate, cu personal calificat si cu cele mai mici tarife de pe piata? House Garden Group este exact ceea ce cauti! Profesionalismul si calitatea lucrarilor sunt cele ce ne recomanda si ne diferentiaza!
http://curatenie-civila.ro ~ Details
N/A
Firma Specializata Servicii de Curatenie Profesionala,prestam servicii de curatenie la domiciliul clientilor,sedii de firme ,spatii comerciale precum si in alte locuri unde suntem solicitati
http://www.curatenietotala.ro ~ Details
N/A
Ritm & Service Clean, va ofera servicii de curatenie rapide si complete pentru intretinere birouri, case, vile, apartamente, garsoniere. Pentru a fi siguri ca oferim clientilor nostrii servicii de curatenie de cea mai buna calitate echipa noastra este formata din personal calificat cu experienta in domeniul curateniei. Dispunem de echipamente de curatenie profesionale.
http://www.curatenie.ritminstal.ro/ ~ Details
N/A
Firme de curatenie. Clean Leader ofera servicii de curatenie exclusiv pentru firme. In portofoliul nostru se afla doua lucrari representative de curatenie post constructor realizate cu succes de catre compania noastra ce au fost prestate pentru magazinele IKEA si KIKA, lucrari ce au durat in medie 3 saptamani inainte de deschiderile oficiale ale celor doua magazine.
http://www.cleanleader.ro ~ Details
N/A
Instalatorii nostrii sunt unii din cei mai buni instalatori din bucuresti, cu experienta de peste 18 ani ne impunem in domeniul instalatiilor sanitare si a celor electrice de orice natura.
http://www.instalator-sanitare.ro ~ Details
N/A
Personalul nostru atent ales este gata oricand sa ofere servicii de curatenie, la cele mai inalte standarde, in apartamente, vile si sedii de firma. Indiferent de gradul de complexitate, tratam fiecare lucrare cu profesionalism si responsabilitate, pentru ca satisfactia clientilor nostri este principalul obiectiv. Apeland la noi, ai garantia unei curatenii ireprosabile, efectuate de un personal instruit si de incredere.
http://www.perfektclean.ro ~ Details
N/A

Total records: 68
Items 21-40 out of 68 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138