Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Cabinet de recuperare medicala Bucuresti - oferim servicii de kinetoterapie (gimnastica medicala), fizioterapie si masaj (masaj anticelulitic, terapeutic, masaj de relaxare etc), drenaj limfatic si reflexoterapie. Organizam cursuri de masaj acreditate de A.M.O.F.M – Ministerul Muncii
http://www.kinetoterapie-fizioterapie-recuperare-medicala-gimnastica-masaj.ro ~ Details
N/A
Phoenix Care Home este un camin privat care ofera ingrijire pentru cel mult opt persoane. Prin aceasta dorim sa se inteleaga ca noi suntem o familie cu foarte putin mai numeroasa decat a dvs. In caminul nostru nimeni nu va fi niciodata un pacient oarecare sau un numar. Noi suntem o familie mai mare! Nu suntem o institutie!
http://www.ingrijimbatrani.ro ~ Details
N/A
Chirurgia obezitatii - operatii micsorare stomac: inel gastric, plicatura gastrica, sleeve gastric.Obezitatea este insotita frecvent de boli grave: hipertensiune, diabet, boli articulare, infertilitate.Inelul gastric duce la disparitia acestor boli.
http://www.inelgastric.info.ro ~ Details
N/A
Cabinet de drenaj limfatic si recuperare medicala (kinetoterapie, fizioterapie, masaj) ofera servicii de masaj limfatic pentru pacienti cu diferite afectini (cancer limfatic, cancer mamar, celulita etc). Organizam si cursuri de masaj acreditate de A.M.O.F.M
http://www.drenajlimfatic-cabinet-bucuresti-masaj-salon-cursuri-curs.ro ~ Details
N/A
Solutia Suifan este cel mai cunoscut remediu pentru intarzierea ejacularii precoce si cresterea erectiilor. 100% natural fara reactii adverse, rezultate 100% garantate. SuifanOriginal.ro este importator oficial Suifan.
http://www.suifanoriginal.ro ~ Details
N/A
Cumpara teste pentru stabilirea paternitatii. Aceste teste de stabilire a paternitatii pot fi folosite in confortul casei dvs. Testele de paternitate au o acuratete de 99% si vin insotite de un certificat de autenticitate.
http://www.identilife.ro/teste-de-paternitate.html ~ Details
N/A
Saratica - numele salinei artificiale din Bucuresti care va ofera posibilitatea de a va trata si de a preveni unele probleme respiratorii.
http://www.bucurestisalina.ro ~ Details
N/A
Laboratorul de analize medicale din cadrul Centrului Medical RedClinic este dotat cu aparatura si tehnica moderna la cele mai inalte standarde, detinand Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:20
http://www.redclinic.ro ~ Details
N/A
AUM TERAPII,alternativa naturista la medicatia si tratamentele alopate Daca doriti o evaluare a starii generale de sanatate sau sa aflati care este cauza afectiunilor dvs.,atunci aici gasiti rezolvarea si impreuna vom descoperii calea spre vindecare
http://www.aum-terapii.ro ~ Details
N/A
BioOrtoclinic ofera tratamente nechirurgicale pentru dureri de spate, hernie de disc, articulatii. Bio Ortoclinic este clinica de ortopedie si vertebrologie axata pe tratamente chirurgicale si nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, inferioare si bazin.
http://www.ortoclinic.ro/ ~ Details
N/A
Pilulele naturale Breast Success ajuta la marirea sanilor si la tonifierea lor. Produsul este 100% natural din plante special selectionate pentru a va reda increderea de sine si aspectul placut al sanilor.
http://www.breast-success.ro ~ Details
N/A
Tratamente Oncologice in Germania. Centrul Oncologic de Tratament Hamburg este unul dintre cele mai prestigioase centre de tratament al cancerului din Germania si nu numai.
http://www.tratament-oncologic.ro ~ Details
N/A
Prezentare generala a spondilitei anchilozante. Aici gasiti informatii culese de pe mai multe site-uri pentru a ajuta la o mai buna intelegere a acestei boli.
http://www.spondilita-anchilozanta.ro ~ Details
N/A
Margo Cosmetice este o companie mlm nou aparuta in tara noastra. Inscriete acum si beneficiaza de superofertele Margo Cosmetice.
http://margocosmetice.info ~ Details
N/A
Atrial fibrillation is a serious problem, but it can be managed so that its adverse effects are minimal.
http://www.ATRIALFIBRILLATIONGUIDELINES.ORG ~ Details
N/A
Tratamente naturiste Hulda Clark de detoxifiere si deparazitare tinctura nuca neagra,pelin si cuisoare. Deparazitare cu ajutorul Zapperului si tratamente cu zeolit.
http://www.detoxifiere-deparazitare.ro ~ Details
N/A
Farmacie online cu serviciu de livrare la domiciliu. La noi gasiti, pe langa produse farmaceutice si o gama variata de produse dermato-cosmetice destinate atat femeilor cat si barbatilor sau produse organice.
http://www.webfarm.ro/ ~ Details
N/A
Ofera utilizatorilor/abonatilor participanti cu success la o anumita oferta Cupoane valorice electronice. Cuponul corespunde valorii afisate si achizitionate in urma participarii la realizarea ofertei.
http://www.grouprice.ro ~ Details
N/A
Gelul “LAMIFAREN” este un supliment alimentar NET SUPERIOR tuturor produselor care contin alge marine, pentru simplu motiv ca are in continut doar ALGA BRUNA LAMINARIA ANGUSTATA, recoltata dintr-o zona ecologica (marea Ohotsk – Rusia) si APA (fara conservanti sau alte substante) . Gelul este obtinut prin hidroliza la rece si pastreaza in totalitate toate proprietatile plantei. Datorita faptului ca este in forma de gel si nu deshidratat,“Lamifaren”contine celula vie.
http://lamifaren.quantshop.ro/ ~ Details
N/A
Invata cum sa scapi de orice neg sau alunita in mod natural, la tine acasa. Nici sa nu te gandesti sa te desfigurezi cu cauterizari, arderi sau inghetari scumpe, dureroase si care lasa urme pana ce nu citesti asta. Scapa de negi si alunite fara nici un fel de urma.
http://www.scapa-de-negi-alunite.eu ~ Details
N/A

Total records: 525
Items 281-300 out of 525 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138