Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Oferim servicii de PROMOVARE WEB prin INSCRIERE in DIRECTOARE WEB si PUBLICARE ANUNTURI (generale , imobiliare , auto ) de calitate ce ofera rezultate vizibile,rezultate ce se reflecta in prosperitatea afacerii dumneavoastra.
http://www.promovare-web.tk ~ Details
N/A
Externalizare IT, service calculatoare, optimizare, intretinere si administrare retele. Asiguram servicii IT si consultanta de calitate pentru firme din Bucuresti si imprejurimi
http://www.helppoint.ro ~ Details
N/A
Securitate IT, Securitate Web, legislatie, manageamanetul riscurilor, totul intr-un singur loc! Securitate it pe primul loc!
http://www.securitate-it-web.info ~ Details
N/A
Pe site-ul filmeleonline.net veti gasi o colectie de filme noi din 2010 din toate genurile: comedie, horror, actiune, romantice, drama etc. Filmele de pe acest site sunt subtitrate in limba romana.
http://www.filmeleonline.net ~ Details
N/A
Contrar tuturor ideilor, sa faci bani pe net nu e greu, dar nici sa nu faci nimic, sa astepti sa-ti pice bani din cer doar pentru ca ai un computer acasa nu-i OK.Poti face bani prin cea mai simpla metoda pe net: Pay to Click, vizualizand cateva reclame zilnic pe internet dai click pe 4-5 reclame, si stai sa se incarce, iar apoi pleci la treburile tale.
http://banidinclick.ucoz.com/ ~ Details
N/A
Un blog despre IT cu o serie de tutoriale hardware, software, retelistica si automatizari
http://www.deconf.com ~ Details
N/A
Specialisti IT oferim Reparatii Calculatoare la Domiciliu dvs. in Bucuresti. Oferim instalare si optimizare sisteme de operare Windows Xp / 7 Instalari drivere lipsa, updateuri Instalare Antivirus, Office, sau alte programe la cerere Instalare si configurare retele Wireless/Routere Wireless/Acces Point Curatare de praf si inlocuire pasta termoconductoare Inlocuiri piese interne, fie defecte sau invechite Recuperari Date de pe Hard Diskuri cu probleme (24/48h)
http://razz.fgscs.ro ~ Details
N/A
Organizatie pentru promovare online.Deschisi catre noi parteneri si doritori de a fi situati printre primii pe motoarele de cautare. O noua viziune a promovarii online.
http://www.one-web-group.net ~ Details
N/A
Service specializat pentru componente hardware, accesorii si periferice in domeniul IT: reparatii laptop-uri, reparatii monitoare, placi video, placi de baza, echipamente multimedia (audio-video), xbox, ps3, wii. Posibilitatea de relipire (reball) a cipurilor: SMD, SMT, BGA, CSP.
http://www.micro-sys.ro ~ Details
N/A
suntem o solutie pentru oricine cauta o oferta de web design, pentru crearea unui website de prezentare sau a unui magazin online, pentru intretinere, actualizare si redesign sau alt tip de servicii web design
http://www.fladesign.ro ~ Details
N/A
reparatii laptop braila - reparatii calculatoare braila - repar calculatoare braila - service it braila - service calculatoare braila - service laptop braila
http://www.reparatiicalculatoarebraila.webnode.com/ ~ Details
N/A
Magazin online cu produse electronice si electrocasnice, computere,laptopuri,imprimante,foto,video,monitoare,retelistica, vanzare la comanda, precomanda sau din stoc direct.
http://www.e-netshop.ro ~ Details
N/A
http://esticurios.com/ ~ Details
N/A
Firma IT specializata in servicii IT, externalizare IT si consultanta IT. Oferim servicii it de executie retele calculatoare. Solutii it customizate pentru companii.
http://www.dotnetwork.ro ~ Details
N/A
Firma specializata in externalizarea serviciilor IT. Oferim service pentru echipamente de tip desktop, laptop, netbook, monitoare, imprimante, multifunctionale si copiatoare.
http://www.green-soft.ro ~ Details
N/A
Odata cu lansarea noului iPhone 4S de marti seara in SUA, primele reactii trimiteau cu gandul spre un mini-esec, insa, se pare ca fanii si iubitorii de smarthpone-urile de ultima generatie nu si-au lasat producatorul Apple, iar numarul de comenzi efectuate ieri de operatorul american de telefonie AT&T a stabilit un adevarat record. In prima zi in care cei interesati de noua versiune iPhone au putut comanda telefonul, s-au inregistrat peste 200.000 comenzi, iar asta doar in primele 12 ore.
http://serviceiphone4s.blogzone.co/ ~ Details
N/A
Cost ITech Services pune la dispozitie servicii si consultanta IT, incarcari cartuse si realizare logo. Solutii de calitate si garantate la preturi mici!
http://www.costitech.ro/ ~ Details
N/A
Service laptop, calculator si tableta ITurgent,locul unde problemele laptopului, tabletei sau calculatorului dumneavoastra sunt rezolvate in 24 de ore. Reparatii placa de baza, reparatie placa video, inlocuire display, schimbare lampa display, relipire chip, reballing, inlocuire tastatura, rescriere bios, upgrade bios, recuperare date, curatare completa laptop.
http://www.iturgent.ro ~ Details
N/A
Tooway este un serviciu prin satelit care ofera atat utilizatorilor individuali, cat si grupurilor mici internet rapid in banda larga. Serviciul este disponibil imediat si oriunde pe teritoriul Europei, fara variatii de semnal sau acoperire, avand viteze de pana la 10Mbps la descarcare si 4Mbps la urcare
http://www.toowaysat.ro ~ Details
N/A
Pentalog ofera servicii de dezvoltare, consultanta, evaluare, testare si intretinere a aplicatiilor mobile pentru: Blackberry, iPad, iPhone, Windows Phone, si Android.
http://www.pentalog.ro ~ Details
N/A

Total records: 133
Items 61-80 out of 133 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138