Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Afaceri(483)
Banci(51)
Bursa(42)
Comert(1413)
Firme(524)

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Expertiza YAFCT se concretizeaza in urmatoarele categorii principale de servicii: Organizarea si conducerea contabilitatii financiare, Resurse umane si salarizare, Expertiza contabila, Cenzorat si certificare situatie financiara, Audit, Consultanta fiscala, Evaluari.
http://www.yafct.ro ~ Details
PR: 0
UTT-SHOP.RO este magazinul de shoping online al sc UZINELE TEXTILE TIMISOARA sa, lider pe zona de vest a tarii in textile 100% din bumbac, cu o traditie de peste 80 de ani in domeniu.
http://www.utt-shop.ro ~ Details
PR: 0
Servicii complete arhivare fizica, legatorie documente, intocmire Nomenclator Arhivistic si documentatie catre ANR, scanare fizica si arhiva electronica.
http://www.arhiveexpert.ro ~ Details
PR: 0
bucuresti-imobiliare.com va pune la dispozitie majoritatea ofertelor imibiliare din cele mai cautate si mai frumoase zone din Bucuresti. Noi am selectat pentru voi aceste locatii pentru a gasi cat mai usor o casa dorita.
http://www.bucuresti-imobiliare.com ~ Details
PR: 0
Grama Accounting, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania are ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate completa, consultanta contabila si financiara, expertize financiare, raportari financiar-contabile pentru societati cu capital strain.
http://www.contabilnou.ro/ ~ Details
PR: 0
Web Design Brasov ofera servicii profesionale de web design si development la preturi foarte bune ! Experienta si calitatea domina in munca noastra. Peste 6 ani de experienta in domeniu.
http://pixeldublu.ro ~ Details
PR: 0
Blog de farmacia, salud, nutrición, cancer, bebes, homeopatía y terapias alternativas.
http://blogdefarmacia.com ~ Details
PR: 0
Aici inveti totul despre Internet Marketing.Lucreaza de acasa dar lucreaza inteligent,nu-ti pierde timpul cu centi cand poti sa faci sute de dolari
http://sorincrisan.com ~ Details
PR: 0
Firma specializata in vanzarea de vopseluri fluorescente. Pe langa acestea producem si semne de siguranta toate vizibile la caderea noptii.
http://www.acmelight.ro ~ Details
PR: 0
Intretinere arme de vanatoare,depozitare arme de vanatoare,comercializare arme de vanatoare si munitii,arme de panoplie,arme de vanatoare unicat,arme de vanatoare pentru fiecare vanator.Vanatoarea,imposibil de practicat fara arme de vanatoare.
http://armezdr.ro ~ Details
PR: 0
Glasmed este o echipa cu experienta vasta in prelucrarea sticlei, cu activitati de comercializare utilaje sticla, utilaje prelucrare sticla second hand, service utilaje sticla, utilaje termopan precum si comert cu sticla.
http://www.glasmed.ro ~ Details
PR: 0
Ochelari de vedere si lentine de contact importate direct din SUA. Cel mai bun pret din piata. Livrearea in maxim 24 de ore
http://ochelaridevedere.com/ ~ Details
PR: 0
Incorporate a Company in Bulgaria - Ro Consulting
http://www.roconsulting.bg ~ Details
PR: 0
Firma de contabilitate Financiar Srl va ofera servicii complete in Cluj-Napoca: expertize contabile, consultanta, servicii gestionare personal, evaluari, audit financiar si bugetar.
http://www.contabilitatecluj.ro ~ Details
PR: 0
Firma de contabilitate Financiar Srl va ofera servicii complete in Cluj-Napoca: expertize contabile, consultanta, servicii gestionare personal, evaluari, audit financiar si bugetar.
http://www.financiarprest.ro ~ Details
PR: 0
Reparatii masini de spalat. Reparam masini de spalat la domiciliul clientului. Reparatii autorizate masini de spalat Bucuresti si Ilfov. Reparatii masini spalat
http://www.reparatiimasinidespalat.biz ~ Details
PR: 0
Panouri incalzire radiante Cluj-Napoca Societatea noastra va ofera panori radiante in infrarosu la pret de producator acum si in judetul Cluj.Panouri radiante sunt produse in romania si au o garantie de 10 ani. Principalul avantaj al panourilor radiante in infrarosu este faptul ca avem un confort termic bun la 17-18°C in loc de 21-22°C folosid sisteme clasice. Economisiti 30-40% din costurile cu incalzire. Fara avize, proiectare si instalare.
http://www.panouri-incalzire-cluj.ro/ro ~ Details
PR: 0
Institutul de Economie Sociala - IES este un program al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile initiat si dezvoltat in cadrul proiectului "PROMETEUS - Promovarea economiei sociale în Romania prin cercetare, educatie şi formare profesională la standarde europene", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
http://www.ies.org.ro ~ Details
PR: 0
Servicii profesioniste de intocmire si Certificare a bilantului contabil la firma ta de contabilitate
http://www.certificare-bilant.ro ~ Details
PR: 0
Firma specializata in vanzarea de aparatura fiscala, case de marcat ieftine si solutii software legate de aparatura fiscala.
http://casedemarcatieftine.ro ~ Details
PR: 0

Total records: 423
Items 141-160 out of 423 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138