Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Afaceri(483)
Banci(51)
Bursa(42)
Comert(1413)
Firme(524)

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Laser Tool SCO designs, manufacturers and sells lasers for many distributions companies and “hard hat” type companies, such as construction, mining, industrial, metal shops, etc. Laser Tool SCO has been around for over 25 years.
http://www.lasertoolsco.com ~ Details
PR: 3
Unlocked GSM Cell Phones and SIM Cards for Phone Data Recall Embrace the GSM phone revolution. At UStronics, we have a wide range of unlocked GSM cell phones and SIM cards for your mobile phone. Choose from leading brand-name mobile phone products, such as Panasonic, Samsung and Motorola to find the GSM phone you prefer.
http://www.ustronics.com ~ Details
PR: 3
Va oferim schimb de informatii despre firmele de transport internationale: transport marfa, transport rutier, transport international, bursa de marfuri, burse transport, expeditie si logistica.
http://www.logintrans.ro ~ Details
PR: 3
S.C. PICORAL S.R.L. Bacau este un important furnizor de ambalaje carton acoperind o gama larga de produse pentru ambalare. Putem livra atat ambalaje simple (cutii clasice), ambalaje de carton mai complexe (cutii cu autoformare). dar si orice gen de cutii si ambalaje caserate. Piscu Iulian 0722504572
http://www.picoral.ro ~ Details
PR: 3
P & S real estate attorneys - - The attorneys of Crowley & Cummings are committed to representing buyers and sellers in all aspects including through review and negotiation of Purchase and Sale Agreements on behalf of our clients. Call us at (781) 251-0540.
http://www.crowleycummings.com/ ~ Details
PR: 3
Service masini spalat. Reparatii masini de spalat automate. Zona de acoperire Bucuresti si Ilfov. Comercializam piese de schimb, distibuim oriunde in tara prin curierat rapid.
http://www.automaticwashservice.ro ~ Details
PR: 3
Vanstore.ro este un magazin online pentru copii, bebelusi si nou-nascuti. Magazinul are produsele organizate in categorii si subcategorii de produse pentru copii, bebelusi si nou-nascuti cu produse extrem de variate, de la carucioare pentru copii, jucarii si pana la biberoane, suzete, lenjerii, paturele sau pernute pentru copii.
http://www.vanstore.ro ~ Details
PR: 3
Spanos furnizor utilaje constructii: statii de beton, autopompe, piese autobetoniere, utilaje constructii, piese pompe beton, cifa beton, utilaje constructii
http://www.spanos.ro ~ Details
PR: 3
Fotograf profesionist specializat în fotografie de portret, nunta, fashion si advertising. Fotografiile sunt realizate atat in studio, cat si in locatie.
http://www.yan-studios.com ~ Details
PR: 3
Firma de paza si protectie Carpat Guard este creata plecand de la premiza unui sistem de securitate, reprezentand o imbinare intre paza umana si technica antiefractie.
http://www.carpatguard.ro ~ Details
PR: 2
Oferim consultanta in realizarea de proiecte Phare. Realizam proiecte pentru accesarea de fonduri structurale, fonduri nerambursabile. Oferim servicii de consultanta pentru obtinerea de credite. www.mediainvest.ro tel. 0364-730167
http://www.mediainvest.ro/ ~ Details
PR: 2
Consultanta ofera ocazia de a va proiecta afacerea in legatura directa cu actualitatea economica si competitionala.
http://www.training-consultanta.ro/ ~ Details
PR: 2
Cel mai complet site de licitatii publice si achizitii publice. Cele mai multe licitatii si achizitii zilnice. Notificari pe E-mail.
http://www.licitatiapublica.ro ~ Details
PR: 2
Ana Catering va ofera servicii de catering, home delivery, aniversari, corporate events, corporate catering, meniuri nunti.
http://www.ana-catering.ro ~ Details
PR: 2
inchiriere vanzare transport containere maritime birou
http://www.crosconstruct.ro ~ Details
PR: 2
Colaboram cu 10 fabrici de top din Italia ce dispun de o tehnologie de ultima generatie in fabricarea de echipamente si instalatii utilizate in industria alimentara.Au vechime de cel putin 50 de ani in domeniu si implementate toate normele de calitate si securitate microbiologica a alimentelor RINA ,IQNet ,HACCP, conform standardelor U.E
http://www.cool-equipment.ro ~ Details
PR: 2
www.heat.ro este locul in care comunicam. Încă un pas şi ne poţi descoperi. Poţi face cunoştinţă cu un grup de profesionişti care pun suflet în ceea ce fac. Avem un stil al nostru şi credem în el. Il punem la încercare în permanenţă, aşa ca e un proiect fluid, un copil în creştere, un şantier deschis. Viziteaza-ne pe www.heat.ro.
http://www.heat.ro ~ Details
PR: 2
Activă pe piaţă din 2002, firma TRADUMOND oferă soluţii globale pentru gestionarea cerinţelor de comunicare ale clienţilor. Oferim servicii de traducere, interpretare, cursuri de limbi străine şi servicii conexe (revizuire şi colaţionare, DTP), personalizate în funcţie de cerinţele clientului şi de specificul proiectului.
http://www.tradumond.ro ~ Details
PR: 2
TOP QUALITY MANAGEMENT, furnizor autorizat CNFPA pentru programe de formare pentru adulti, organizeaza cursuri de specializare si perfectionare in: Management de proiect, managemetul IMM, calitate-mediu, sanatate si securitate in munca, audit calitate - mediu, HACCP, resurse umane, comunicare, formator, dezvoltare personala, limbi straine, Web Design, calculatoare, informatica, securitatea informatii, abilitati manageriale, teatru, in sistem deschis (OPEN), la distanta sau on line.
http://www.cursuriautorizate.ro ~ Details
PR: 2
Agentia funerara Lumidan Company este una dintre cele mai importante agentii de pe piata serviciilor funerare. Activeaza de peste 7 ani in domeniul pompelor funebre si ofera servicii funerare discrete, rapide şi respectuoase fata de persoana decedata si familia acesteia.
http://www.funerarii.ro ~ Details
PR: 2

Total records: 423
Items 21-40 out of 423 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138