Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Afaceri(483)
Banci(51)
Bursa(42)
Comert(1413)
Firme(524)

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Karcher. Compania Ermach este dealer al concernului Karcher. Gama casnica de echipamente de curatenie contine: aparate de spalat cu presiune Karcher pentru acasa, aspiratoare Karcher, curatitoare cu aburi Karcher, matura electrica Karcher de dimensiuni multiple, sisteme de irigare Karcher si multe alte echipamente pentru curatenie ce sunt disponibile in magazinul online de echipamente casnice Karcher.
http://www.ermach.com ~ Details
N/A
CertDigital.Ro este furnizor autorizat de certificate digitale calificate. Solutii pentru semnatura digitala (electronica) si criptarea informatiilor.
http://www.certdigital.ro ~ Details
N/A
Firme de curatenie. Clean Leader a fost infiintata in anul 2005 de catre doi asociati, absolventi de Master of Business Administration (MBA) in SUA. Proprietarii Clean Leader au lucrat si s-au specializat in lumea de afaceri americana unde au invatat adevaratul concept de customer service. Pe piata de firme de curatenie din Romania facem o diferenta sub aspectul grija fata de client.
http://www.cleanleader.ro ~ Details
N/A
Topografie,Cadastru-Intabulare,Dezmembrari-Comasari,Trasari constructii,Determinari G.P.S.,Expertize Tehnice Extrajudiciare Executie Mobilier la Comanda din pal melaminat.Proiectare 3D-Transport-Montaj: gratuit. Proiectare Constructii Civile si Industriale.Arhitectura/Rezistenta/Instalatii:Prezentare 3D. Proiectare/Executie Termopane VEKA. Calitate Germana.Transport-Montaj gratuit.Mobil:0729013589;0744283285;office@expertpai.ro;http:// www.expertpai.ro
http://www.expertpai.ro ~ Details
N/A
Medierea este cea mai rapida, sigura si ieftina cale de solutionare a oricarui litigiu fara a mai pierde timp in instantele de judecata. Oricare conflict de natura familiala, civila, economica, financiar-bancara, administrativ chiar si penal in anumite cazuri pot fi rezolvate, daca partile se pun de acord,in maxim 2 intalniri.
http://www.alina-sima.ro ~ Details
N/A
Va prezentam unul din putinii fotografi profesionisti pentru care pasiunea se imbina perfect cu profesionalismul si seriozitatea. Vlad este unul din fotografii profesionisti pentru care echipamentele folosite sunt importante. Tinem sa precizam ca putini fotografi profesionisti ofera un raport calitate-pret excelent, iar Vlad este unul din acestia. Apelati cu incredere la Vlad, unul din fotografii profesionisti pentru care pasiunea pentru frumos este mai importanta decat profitul.
http://www.vladphotography.eu ~ Details
N/A
Firma noastra presteaza servicii de contabilitate profesionale,consultanta in domeniul fiscal si audit financia, pentru firmele care doresc sa-si examineze contabilitatea
http://www.firmacontabilitatebucuresti.ro ~ Details
N/A
Firma de contabilitate intelec este o companie specializata in oferirea serviciilor contabile, raportare a situatiei economice si intocmirea de documente cu specific contabil.
http://www.intelec.ro ~ Details
N/A
Cu groupall poti beneficia de reducerile la care ai visat. Puteti achizitiona vouchere pentru tratamente faciale, stomatologice, oftalmologice, vouchere pentru a lua masa in zeci de restaurante, pentru o multitudine de activitati sportive/ relaxante.
http://www.groupall.ro ~ Details
N/A
Prima piata virtuala continand produse si servicii, organizatii si firme din Romania
http://www.v-Market.ro ~ Details
N/A
Ai nevoie de siguranta, profesionalism, rapiditate pentru: legaizarea semnaturilor, legaizarea copiior dupa inscrisuri, efectuarea de inscrieri in Cartea Funciara, autentificarea actelor si multe altele notariat-crangasi.ro va sta la dispozitie in orice situatie. Vizitati notariat-crangasi.ro pentru a fi mereu informat si pentru a beneficia de cele mai mari reduceri.
http://www.notariat-crangasi.ro/prima_casa.php ~ Details
N/A
Cupoane oferta zilei cu reducere de pana la 90% in domeniul sanatatii, infrumusetare corporala, restaurante, Spa, cat si alte servicii.Cumpara cupoane oferta zilei de la Benefitplus.
http://www.benefitplus.ro/ ~ Details
N/A
Suntem producatori de obiecte decor interior si cadouri: Papirusuri personalizate, carti decor, gravuri in piatra, tablouri canvas, magneti de frigider, tablouri modulare. Personalizam pentru ocazii speciale oricare din produse. Pentru redistributie contactati-ne. 0742 470356
http://www.cadou-cu-mesaj.ro ~ Details
N/A
Este lider in Europa, mai ales in Italia si Romania pentru importul, exportul si intermedierea in vederea cumpararii diverselor produse.Datorita experientei echipei noastre dabandita in timp suntem in postura de a oferi propriei clientele o consultanta calificata in evaluarea termenilor economici si tehnici.
http://www.lafornace2008.com ~ Details
N/A
Asigurarile RCA in 2012 se fac simplu si rapid. Poti sa compari toate tarifele si sa comanzi online polita RCA.Livram gratuit si rapid!
http://www.rcaieftin2012.org/asigurari-rca-online ~ Details
N/A
Dezvoltare Personala - Afla care este chiea catre succesul companiei tale si cum poti deveni un lider de succes mentinand in acelasi timp echilibrul intre viata personala si cea profesionala. Te invitam sa participi pentru a te convinge de eficienta instrumentelor pe care le punem la dispozitie.
http://dezvoltare-personala.eu/ ~ Details
N/A
Cel mai bun ulei masline extra virgin din Grecia. Belia Ulei presat la rece. Cumpara acum cel mai bun ulei de masline!
http://www.spartancom.ro ~ Details
N/A
Firma Audit EAM este specializata în servicii de audit (situatii financiare, statutar, intern, financiar, fiscal si fonduri europene-structurale), contabilitate financiara, consultanta contabila si fiscala, precum si analiza financiara. Detalii si contact pe http://auditeam.ro
http://auditeam.ro ~ Details
N/A
Producem bazine depozitare lichide, subterane, supraterane, rezervoare subterane capacitati mari, bazine combustibil cu pereti dubli, bazine transport agricole. cuvinte cheie
http://www.poli-tan.ro/alim.html ~ Details
N/A
Cercetatori in neurostiinta au demonstrat ca anumite exercitii mintale au efecte benefice atat asupra sanatatii cat si asupra creierului, dezvoltand abilitati precum memoria, atentia, viteza de gandire si alte functii cognitive. Asemenea tonusului muscular, tonusul cognitiv poate fi imbunatatit cu ajutorul a astfel de jocuri. Aceste solicitari frecvente creeaza noi legaturi neuronale si au ca rezultat functionarea creierului la capacitati maxime, avand ca scop atingerea potentialului maxim
http://www.synergonconsulting.ro/ro/research-innovation ~ Details
N/A

Total records: 423
Items 261-280 out of 423 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138