Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Afaceri(483)
Banci(51)
Bursa(42)
Comert(1413)
Firme(524)

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

ISO 14001:2004 specifica cerintele unui sistem de management al mediului apt de a determina o organizatie sa dezvolte si implementeze politicile si obiectivele in concordanta cu cerintele legale si alte cerinte la care se supune organizatia si informatii cu privire la aspectele semnificative ale mediului.
http://www.webcert.ro/14001.html ~ Details
N/A
Cabinetul Iancu isi bazeaza activitatea pe un personal profesionist si servicii de calitate la preturi rezonabile. Bogata noastra experienta si un sistem tehnic modern sunt puse in slujba celor mai exigente cerinte, garantand totodata deplina confidentialitate.
http://www.iancu.ro ~ Details
N/A
Porti culisante oferite de DEA Automatizari Romania. Oferim o gama variata de automatizari pentru porti culisante, usi de garaj, usi industriale si sisteme de acces. Oferim suport tehnic si suport comercial in orice moment.
http://www.deasystem.ro ~ Details
N/A
50% REDUCERE LA TAMPLARIE PVC . Societatea noastra presteaza servicii de productie si montaj al tamplariei PVC Gealan. Compania noastra comercializeaza si accesorii: plase insecte, rulouri exterioare, jaluzele, rolete textile.
http://www.promotii-tamplarie-pvc.com ~ Details
N/A
Oferim servicii complete de administrare resurse umane si personal. Totul de la A la Z. Calcul salarii, state de plata, depunere Revisal/Reges, declaratia 112, dosare de personal. Suplimentar: servicii de recrutare si training.
http://www.az-personal.ro ~ Details
N/A
Tamplarie PVC. Daca va preocupa reamenajarea locuintei puteti incepe prin montarea tamplariei pvc, aceasta tamplarie dand un plus de luminozitate locuintei dvs.
http://tamplariepvc-ro.blogspot.com ~ Details
N/A
Termopane. Informatii despre avantajele amenajarii casei cu termopane atat pe aluminiu cat si pe pvc. Recomandari utile si sfaturi de la specialist gasiti in blogul nostru.
http://termopane-ro.blogspot.com ~ Details
N/A
Jaluzele verticale. Informatii si sugestii despre jaluzelele verticale si alte feluri de jaluzele. Inainte de a decide ce jaluzele sa alegeti, informati-va.
http://jaluzele-verticale-orizontale.blogspot.com ~ Details
N/A
Organizam cursurile Manager Proiect, Inspector Resurse Umane, Responsabil de Mediu, Expert Fiscal, Expert Accesare Fonduri Structurale, Expert Achizitii Publice.
http://www.lectoform.ro ~ Details
N/A
Societatea noastra va ofera cele mai corecte variante, cele mai utile sfaturi, in domeniul financiar contabil fiind mereu conectata la cele mai noi prevederi legislative.
http://www.contaradulescu.ro ~ Details
N/A
Mattig Accounting & Controlling Romania este o firma internationala de contabilitate, consultanta fiscala si consultanta financiara. Firma va ofera training in contabilitate, servicii fiduciare si noutati legislative.
http://www.mattig-accounting.ro ~ Details
N/A
De vanzare: Anunturi gratuite masini, tractoare, case, apartamente de vanzare. Adauga anunturi gratuite de vanzare auto, imobiliare, servicii.
http://www.devanzare-anunturi.ro ~ Details
N/A
Site de anunturi gratuite in care poti aduga gratis anunturi auto, imobiliare, agricole, matrimoniale. Ultimele anunturi adaugate apar primele.
http://www.ultimele-anunturi.ro ~ Details
N/A
Este ziarul cotidianului Unirea, detinut de catre Unirea Press. Este cel mai important ziar din judetul Alba, prezinta cele mai noi stiri din Alba Iulia, Sebes, Cugir, Aiud, Campeni, Blaj, Zlatna, Abrud, dar si despre celelalte localitati, stiri din toate domeniile. Ziarul unirea are o traditie importanta si o echipa editoriale foarte competitiva.
http://www.ziarulunirea.ro/ ~ Details
N/A
Afaceri de succes Blog BOTANOO - Piata certificatelor de carbon, TALK FUSION - comunicatii videoemail, NIKKEN, AGEL, BIOLUMINIS - sanatate si intretinere, 4LIFE si IMUNE - inving cancerul, VITALION si KYANI, etc www.afaceri-de-success.blogspot.com
http://www.afaceri-de-success.blogspot.com ~ Details
N/A
Portal locuri de munca Gratuit pentru angajatori cat si pentru candidati - locuri de munca in tara si strainatate. Angajatorii au access la baza de date cu CV-urile candidatilor. Posibilitate publicitate banner in prima pagina.Posibilitate incarcare CV in format Word, PDF.
http://www.locuridemuncaonline.ro ~ Details
N/A
SWE Technologies furnizeaza solutii profesionale pentru industria de petrol si gaz. dispenser carburanti, statii mobile carburanti, pompa benzina, pompa motorina,
http://www.swe.ro ~ Details
N/A
Magazin online cu lenjerii de pat. Avem pe stoc o gama larga de modele de lenjerie de pat, cuverturi de pat, pilote si perne. Toate produsele prezentate pe site-ul nostru sunt 100% originale de la producatorul CASA NEW CONCEPT si se prezinta cu toate accesoriile oferite de catre producator. Suntem o echipa tanara si dinamica.
http://www.dormitorulmeu.com ~ Details
N/A
Imprumuturi bani - Cel mai bun loc de unde poti obtine un credit nebancar simplu si rapid.
http://imprumuturibani.info ~ Details
N/A
Skyodo.Com cel mai nou portal ce ofera vizitatorilor online informatii despre animale, proverbe, retete, articole, bancuri romanesti, produse electronice, electrocasnice si multe altele. Va asteptam cu drag pe portalul nostru www.Skyodo.Com
http://www.Skyodo.Com ~ Details
N/A

Total records: 423
Items 241-260 out of 423 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138