Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Ai dreptul sa stii. Sfaturi utile, consultanta si asistenta juridica de specialitate gratuita online. Contact avocati, juristi, notari. Aici gasesti un avocat pentru drept comercial,drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept penal.
http://www.avocatconsultanta.ro ~ Details
N/A
Societate specializata in dizolvari/ inchideri/desfiintari de firma, dizolvari, radieri, lichidari, suspendari, insolventa. Apeleaza cu incredere la specialistii nostril care te vor ajuta sa-ti inchizi firma. Cu noi desfiintarea firmei devine o placere!
http://www.radierefirma.ro ~ Details
N/A
Totul despre securitatea si sanatatea in munca | Protectia muncii in societatile din romania | Totul despre legislatia in materie de sanatate si securitate in munca | Documentatii pentru securitate si sanatatea in munca | Situatii de urgenta
http://iseo.ro/ ~ Details
N/A
Biroul Executorului Judecatoresc Tanasescu George Dorian isi desfasoara activitatea in Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Ialomita si Teleorman avand competenta teritoriala a Curtii de Apel Bucuresti. Executorii nostrii va stau la dispozitie cu solutii pentru executrari silite, titluri executorii, poprire, sechestru judiciar si asigurator, confiscari, etc
http://www.executortanasescu.ro ~ Details
N/A
" Ideea de justitie se regaseste atat in fiecare individ cat si in organizarea cetatii. Omul nu trebuie sa raspunda la o nedreptate cu alta, nici la rau cu rau, orice i-ar face alt om." Platon
http://mediatorbucurestimustateanu.ro/ ~ Details
N/A
Societate de avocatura specializata in servicii de asistenta si reprezentare in procese de divort - toate tipuri de divort si partaj.Oferim servicii si pentru romani din strainatate , cat si pentru cetateni straini care doresc sa divorteze in Romania.
http://www.partaj-divort.ro ~ Details
N/A
Formulare taxe si impozite Baza de date cu peste 2107 formulare din toate domeniile: Taxe si Impozite, Contabilitate, Impozitul pe salarii, Legislatia muncii, Asigurari sociale, TVA, Salarizare, Resurse umane, Sanatate etc. www.portalformulare.ro
http://portalformulare.ro ~ Details
N/A
Cabinet de Avocat, oferim Solutii Legale privitor la constituirea si functionarea societatilor comerciale, gazduim sediul societatii, asistam si reprezentam in litigii de natura comerciala si civila, divort, partaj,plangeri contraventionale
http://www.solutiilegale.ro ~ Details
N/A
Birou executor judecatoresc specializat in executare silita, notificarea actelor, recuperarea pe cale amiabila a creantelor. Executor judecatoresc cu bogat cv si experienta.
http://www.executorjudecatoresc-mihaicristian.ro ~ Details
N/A
Sunt un avocat specialist in Dreptul Asigurarilor. Daca ati suferit un accident rutier sau de alta natura care v-a cauzat o dauna (dauna auto sau alta dauna asigurata), trebuie sa stiti ca aveti dreptul la despagubiri morale si/sau materiale. Rolul meu de avocat specializat in asigurari este tocmai acela de a ma ocupa de toate demersurile necesare acoperii daunelor suferite, de a va reprezenta interesele cu profesionalism si cat mai avantajos pentru dumneavoastra.
http://www.dinuciprian.ro ~ Details
N/A
Denislav Marinov este un avocat din Bulgaria, membru al Baroului Ruse, ce ofera servicii juridice si de consultanta atat clientilor bulgari cat si clientilor straini. Avocatul din Bulgaria vorbeste limbile rusa, romana si engleza. Daca sunteti in cautare de un avocat in Bulgaria ce ofera umai servicii profesionale, apelati cu incredere la Denislav Marinov.
http://www.bulgaria-lawyer.com ~ Details
N/A
Avocat Titu Eugen: Profesionalismul si eficienta asistentei judiciare este deja recunoscuta in randul avocatilor din Baroul Bucuresti, dar si din tara. Intrati pe site pentru detalii.
http://avocat-titueugen.ro ~ Details
N/A
Site-ul prezinta informatii actualizate si comentate din domeniul juridic. Monitorul oficial, Comunitatea juridica, Newsletter-ul si Revistele gratuite te tin la curent cu cele mai proaspete informatii din domeniu.
http://e-juridic.manager.ro/monitorul-oficial.html ~ Details
N/A
Commercial civil engineering services for structural design, new builds, refurbishment, surveys, CDM, Festivals, Stadiums, Technical auditing and fire escape surveys.
http://www.riddwood.co.uk ~ Details
N/A
Societate civila de avocati Buneci & Buneci va ofera servicii de reprezentare si asistenta si consultanta juridica, negocieri in drept penal, drept civil, drept comercial, dreptului familiei, drept administrativ, drept financiar si fiscal.
http://www.buneciandbuneci.ro ~ Details
N/A
Societatea Civila Profesionala de Avocati Ionescu, Ponta si Asociatii - suntem deopotriva sfatuitorii si aparatorii clientilor nostri, oferim solutii rapide si de calitate societatilor comerciale din Romania sau din strainatate.
http://www.ionescu-ponta.ro/ ~ Details
N/A
健康と水への関心がますます高まるなかで、市場にはたくさんのミネラルウォーターが出回っています。自分の身体とライフスタイルにピッタリのミネラルウォーターを選んでくださいね。
http://xn--gckg0b0b8evmbbb5593hf1ybstm.biz/ ~ Details
N/A
Erectile dysfunction (ED), sometimes identified as impotence, is the inability to get and sustain an erection that is adequate for satisfactory sexual intercourse.
http://www.curesforimpotence.org/ ~ Details
N/A
Biroul nostru mediaza dispute in urmatoarele domenii: drept civil, drept comercial, drept penal, dreptul familiei (divort, incredintare minori), dreptul muncii, domeniul bancar, domeniul protectiei consumatorului, domeniul asigurarilor, domeniul proprietatii si raspunderea profesionala - malpraxis.
http://www.bmediator.ro ~ Details
N/A
Birou Executor Judecatoresc Paun Catalin Stefan este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii, notificarea actelor, comunicarea actelor de procedura, recuperari de creante, evacuari, procese-verbale de oferta reala, puneri in posesie, granituiri, predare de bunuri, confiscari, executari silite mobiliare si imobiliare. Competenta teritoriala se intinde pe tot cuprinsul Curtii de apel Bucuresti
http://www.executorpaun.ro ~ Details
N/A

Total records: 88
Items 61-80 out of 88 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138