Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Avand in vedere faptul ca identificarea unui spatiu pentru stabilirea sediului social poate fi problematica in Bucuresti si in judetul Ilfov, datorita numarului mare de societati existente, noi va oferim sprijin si in aceasta problema indiferent daca doriti sa va infiintati o firma sau daca doriti sa schimbati sediul actual al societatii dvs.
http://www.sediufirma.ro ~ Details
PR: 0
Societate de avocatura specializata in drept comercial si proprietate intelectuala ofera servicii pentru: infiintare firme, cesiune parti sociale, deschidere puncte de lucru, schimbare sediu social, gazduire sediu social, obtinere avize/autorizatii, inregistrare marci la osim si monitorizare marci.
http://www.einfiintarifirme.ro ~ Details
PR: 0
Societate de avocatura specializata in drept comercial si proprietate intelectuala ofera servicii pentru: infiintare firme, cesiune parti sociale, deschidere puncte de lucru, schimbare sediu social, gazduire sediu social, obtinere avize/autorizatii, inregistrare marci la osim si monitorizare marci.
http://www.firmatineri.ro ~ Details
PR: 0
Einregistraremarci va ofera servicii juridice de consultanta si reprezentare in vederea obtinerii si protejarii titlurilor de protectie a marcilor de produse sau servicii, a brevetelor de inventii si a desenelor.
http://www.einregistraremarci.ro ~ Details
PR: 0
Nuta Recover asigura servicii consultanta persoanelor fizice si juridice pentru recuperare datorii
http://www.nutarecover.ro ~ Details
PR: 0
Catalin Dima Dima & Asociatii reprezinta o societate de avocatura cu avocati profesionisti, in managementul de proiecte in domeniul juridic, asistenta si reprezentarea clientilor in asigurarea legaturii si comunicarea cu diferite autoritati publice. Ne mai ocupam si cu dreptul de comunicatii electronice, dreptul concurentei si a societatilor comerciale, legea pentru fuziuni si achizitii pentru ocuparea fortei de munca, legea muncii, proceduri pentru litigiile fiscale, arbitraj si telecomunicatii
http://www.dima-legal.ro ~ Details
PR: 0
Servicii profesionale rapide si accesibile pentru emigrare in Canada. Evaluare sanse, calculare punctaj, alegerea programului de emigrare optim, intocmire cerere. Consiliere pe toata durata procesarii cererii. Viza vizita Canada. Sponsorship / Reintregirea familiei
http://www.emigrarecanadaonline.ro ~ Details
PR: 0
Intra in direct cu un avocat! 0722917373 Te-ai saturat de batut la usi inchise? De servicii ineficiente si scumpe? Atunci serviciul nostru de consultanta avocat online este exact ceea ce ai nevoie – RAPID, SIMPLU, EFICIENT !
http://consultanta-avocat-online.ro ~ Details
PR: 0
Societate de avocati in Bucuresti activeaza in domeniile: drept comercial si societar, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, executari silite, proprietate intelectuala, CEDO.
http://www.bucharestlawyer.ro ~ Details
PR: 0
Consultanta privind legislatia financiar-contabila si fiscala (impozitul pe profit, impozitul pe venit, TVA, accize, asigurari sociale)
http://www.semperfi.ro ~ Details
N/A
Legis este un program de legislatie romaneasca si europeana completat zilnic si intretinut de o echipa de specialisti in domeniu. Legis este programul de legislatie ideal pentru orice problema in domeniul juridic.
http://www.legistm.ro/ ~ Details
N/A
Codul muncii tinut la zi, legislatia muncii, legea 53/2003, contractul individual de munca, contractul colectiv de munca, raspunderea juridica.
http://www.codul-muncii.home.ro ~ Details
N/A
prevenire,protectie,securitate,evacuare psi,interventie psi,instructaj protectia muncii ssm,marcaje protectia muncii ssm si psi,masuri prim ajutor ssm si psi
http://www.protectiamunciib.ro ~ Details
N/A
Blog de consultanta si certificare ISO; prezinta informatii utile si detalii despre standardele de calitate ISO.
http://consultantaiso.blogspot.com/ ~ Details
N/A
Notar Public Ioana SURDESCU in Tineretului, Bucuresti. Servicii: autentificare si redactare inscrisuri, legalizari, succesiuni, mediere si consultanta juridica Bd.Gheorghe Sincai nr.2, bl.4, sc.1, et.1, ap.1 sector 4, Bucuresti Tel : 021/330.02.13 Mobil:+400724379450
http://www.notariat-tineretului.net ~ Details
N/A
Societatea civila profesionala de executori judecatoresti Bujor OPRITESCU & Marius CLAICI Detalii pe www.executori.tm.ro
http://www.executori.tm.ro ~ Details
N/A
Fincont prezinta codul fiscal actualizat cu normele metodologice, jurisprudenta, hotarari, spete, decizii, exemple, sau ordonante de urgenta.
http://codulfiscal.fincont.info ~ Details
N/A
Cabinetul de avocatura Bendeac si Radulescu ofera clientilor sai asistenta juridica sub forma de consultanta precum si asistenta/reprezentare in litigii in fata tuturor instantelor din Romania. Avem avocati specializati in domeniile: drept comercial, drept civil, drept penal, dreptul familiei, aspecte legate de legea asigurarilor, dreptul muncii, protectia mediului, protectia consumatorului, drept de proprietate intelectuala, dreptul de autor, drept administrativ si fiscal.
http://www.avocatbendeac.ro/ ~ Details
N/A
Cabinetul de avocatura Raican Florin din Mangalia ofera consultanta, asistenta si reprezentare juridica la nivelul oricaror instante din Romania si strainatate in drept penal, drept civil, drept comercial si afaceri, dreptul familiei, dreptul muncii, drept administrativ, drept vamal. Scopul cabinetului nostru este acela de a oferi certitudine in contextul juridic actual, adesea instabil si echivoc.
http://www.av0cat.ro ~ Details
N/A
Echipa de avocati Katzmann, Schindler & Partners, cu experienta de 13 ani in domeniul consultantei offshore pentru activitate in paradis fiscal, oferim clientilor nostri companii inmatriculate in majoritatea paradisurilor fiscale, conturi anonime, cat si administrarea lor, management profesionist pentru companii in paradis fiscal.
http://www.paradis-fiscal.ro ~ Details
N/A

Total records: 88
Items 41-60 out of 88 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138