Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Oferim servicii de depunere declaratii in format electronic pe site-ul ANAF-ului.Declaratia 112 ,100,101,103,120,300,301,390,710
http://www.semnaturaelectronica112.ro ~ Details
PR: 2
Acordam consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata in domeniul dreptului civil, muncii, familiei, comercial si penal.
http://www.avocat-bucuresti.info ~ Details
PR: 2
Legislatia Romaniei accesibila tuturor. Notificari zilnice pe email. Baza legislativa din 1800 pana in prezent.
http://www.macrolex.ro ~ Details
PR: 1
Servicii legale la standarde ridicate. Recuperari creante si debite. Bucuresti Romania
http://www.citylegal.ro ~ Details
PR: 1
Consultanta juridica de calitate in domeniul dreptului comercial. Oferim asistenta juridica in proiecte de mare complexitate. Recuperam debite in conditii avantajoase. Infiintam societati comerciale. Specializare in domeniul Publicitate Media.
http://www.radusora.ro ~ Details
PR: 1
Prin acest CABINET DE AVOCATURA clientul poate sa se foloseasca de sfaturile noastre, beneficiind de o reprezentare deplina si de o asistenta rapida, completa si adecvata a problematicilor in cauza.
http://www.reprezentarejuridica.ro ~ Details
PR: 1
Depozitul de carte Rolcris va ofera carti de drept cu reducere. Categorii carti: drept civil, drept penal, drept comercial, drept international, dreptul familiei, dreptul muncii, jurisprudenta, legislatie, dictionare de drept, tratate comentate.
http://www.rolcris.ro/drept-c-78 ~ Details
PR: 1
Servicii de contabilitate asigurate de profesionisti oferite de Contex-Ps. Va punem la dispozitie servicii complete de consultanta in contabilitate. Intotdeauna la timp, mereu alaturi de afecerea ta
http://www.contex-ps.ro ~ Details
PR: 0
EcoActive este o companie de consultanta si audit, se ocupa de implementarea standardului de calitate ISO 9001 , implementarea standardului de managementului de mediu ISO 14001, implementarea standardului de management al sanatatii OHSAS 18001
http://www.ecoactive.ro ~ Details
PR: 0
RoMark Intellectual Property - ofera servicii profesionale de consultanta privind obtinerea drepturilor de proprietate industriala asupra marcilor, desenelor industriale, inventiilor, la nivel national - OSIM, comunitar - OHIM, international - WIPO.
http://www.romarkip.ro ~ Details
PR: 0
Despre divort, aspecte legale, codul familiei, preocedura de divort, partajul, ancheta sociala, incredintarea minorilor, acte necesare, efectele divortului
http://www.divortul.go.ro ~ Details
PR: 0
CAA Marta A. şi Grigore A. oferă servicii specializate de reprezentare în instanţă şi consultanţă juridică. Acordăm reprezentare în instanţă pentru persoane fizice şi juridice in următoarele arii de expertiză: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii, dreptul fiscal, contravenţii.
http://www.avocatmarta.ro ~ Details
PR: 0
Codul Muncii din Romania - legislatie care reglementeaza raporturile de munca in Romania.
http://codulmunciiactualizat.wordpress.com/ ~ Details
PR: 0
Experti in insolventa, lichidari judiciare, faliment, dizolvare firme.
http://lichidarejudiciara.ro/ro/ ~ Details
PR: 0
Oferim asistenta si reprezentare juridica in mai multe domenii: litigii civile, dreptul familiei, fond funciar, comercial, fiscal, dreptul muncii si penal.
http://www.iluti.ro ~ Details
PR: 0
Cabinetul de avocatura Costache Ovidiu Mihai pune la dispozitia clientilor si a partenerilor sai beneficiari asistenta juridica generala si de afaceri, consultanta juridica si reprezentare in domenii de expertiza complexe precum cel imobiliar, societati comerciale, litigii si executari silite, financiar-bancar, fiscal si mediere/arbitraj, fiduciare, protectia consumatorului, dreptul penal al afacerilor.
http://www.procese-avocat.ro ~ Details
PR: 0
În cadrul Biroului de mediator - Mihai Florel, serviciile de mediere sunt oferite atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice, precum şi organizaţiilor profesionale. Obiectul medierii il constituie orice tip de conflicte care pot fi mediate conform legii 192/2006. Pentru relatii suplimentare asteptam sa ne contactati.
http://www.medierejurist.ro ~ Details
PR: 0
Cabinet individual de avocatura - suntem sfatuitorii si aparatorii clientilor nostri! Oferim consultanta companiilor cu capital de stat, privat romanesc si strain
http://www.cabinetavocaturacc.ro ~ Details
PR: 0
Avocat din Calarasi, specializare drept penal - Avocat Stan Catalin - Telefon : 0722.394.018
http://www.avocat-calarasi.com ~ Details
PR: 0
Avem peste 8 ani de experienta in domeniul avocaturii. Suntem specializati pe cauze civile : dreptul fiscal, dreptul muncii, dreptul familiei, legea societatilor comerciale. De asemenea oferim pachete de servicii pentru persoane juridice, 90% dintre clientii nostri fiind societati comerciale.
http://www.bunavocat.ro ~ Details
PR: 0

Total records: 88
Items 21-40 out of 88 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138