Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

In principiu, toate aparatele de aer conditionat de tip multi-split vor avea functii de comanda foarte avansate, iar posibilitatile de configurare sunt multiple.
http://aerconditionatcraiova.ro ~ Details
N/A
Intretinem si reparam aparate de aer conditionat, orice model tip split, pentru Bucuresti si imprejurimi. Efectuam servicii curatare, igienizare, a unitatii de interior cu demontarea tavita condens si a elicei unitatii interioare( turbinei), eliminand astfel sursa principala a mirosului neplacut. Efectuam servicii de intretinere, reparatii, service si incarcare freon pentru unitatea exterioara.Asiguram garantie pentru lucrarile efectuate de catre echipele noastre de tehnicieni.
http://www.reparaerconditionat.eu ~ Details
N/A
Suntem o echipa de tehnicieni profesionisti, experimentati in service electrocasnice. Suntem acolo unde este nevoie de noi si gata oricand pentru a interveni la orice defectiune aparuta la masina de spalat.
http://www.reparatiimasinidespalatrufe.ro ~ Details
N/A
Comercializam aer conditionat sub deviza Produse si Servicii la preturi fara concurenta. Firma noastra se ocupa de mai multi ani de zile cu vanzarea de aparate aer conditionat in Bucuresti si in tara la cele mai avantajoase preturi, oferind garantie si service pentru toate modelele de aer conditionat.
http://aerconditionatpro.t6.ro ~ Details
N/A
Comercializam aer conditionat sub deviza Produse si Servicii la preturi fara concurenta. Firma noastra se ocupa de mai multi ani de zile cu vanzarea de aparate aer conditionat in Bucuresti si in tara la cele mai avantajoase preturi, oferind garantie si service pentru toate modelele de aer conditionat.
http://www.aerconditionat-pro.t6.ro ~ Details
N/A
Masini de spalat second hand. Whirlpool, Indesit, Bosch, Zanussi. Ariston, Hotpoint. Depozit masini de spalat second hand Bucuresti
http://www.masinidespalatsecondhand.net ~ Details
N/A
Comercializam aer conditionat cu transport si montaj gratuit in Bucuresti si in zonele apropiate. Prezentam pe site-ul nostru peste 300 de modele de aparate de aer conditionat de la prestigioase marci din domeniu: aer conditionat Fujitsu, aer conditionat Whirlpool, aer conditionat Hitachi, LDK, Haier, Yamato si multe altele. Va stam la dispozitie cu articole si informatii utile despre intretinerea aparatelor de aer conditionat in cele mai bune conditii.
http://www.climatizaretermice.ro ~ Details
N/A
Frigotehnist efectuez incarcare freon la aparate de aer conditionat si frigidere cu toate tipurile de freon in Bucuresti.Deasemenea pot executa diverse reparatii si curatare aparate aer conditionat.
http://www.incarcare-freon-aerconditionat.ro ~ Details
N/A
Firma noastra comercializeaza o gama larga de masini de spalat second hand. Oferim garantie de 23 luni. Livrarea gratuita in Bucuresti si Ilfov!
http://www.masinispalatsecondhand.ro/ ~ Details
N/A
Service aer conditionat tip split la orice marca la domiciliul clientului in Bucuresti.Frigotehnist asigur reparatii si service aer conditionat,incarcare cu orice tip de freon,bercuire,matisare,curatare sau igienizare aparate de aer conditionat.
http://www.serviceaerconditionat.com.ro ~ Details
N/A
Blog despre aer conditionat in care se prezinta articole, preturi si promotii valabile pentru aer conditionat in Bucuresti. Site-ul prezinta informatii utile despre marci consacrate de aer conditionat si despre specificatiile tehnice mai deosebite pentru anumite modele prezente in acest sezon pe piata de profil, organizate pe categorii de putere de la 7000 BTU la 40000 BTU.
http://aerconditionatbucuresti.blogspot.ro ~ Details
N/A
Blogul acesta isi propune sa prezinte criteriile care stabilesc preturile la aparatele de aer conditionat. Blogul are caracter informativ, lamurind termenii folositi in industria de profil, contine intrebari frecvente, raspunsuri la probleme cele mai intalnite in timpul utilizarii unui aparat de aer conditionat. A se citi obligatoriu inainte de achizitia unui aparat de aer conditionat.
http://aerconditionatpreturi.blogspot.ro ~ Details
N/A
Blog care contine review-uri pentru aparatele de aer conditionat comercializate in Romania. Prezentam aspectele tehnice si functionale importante la aparatele de aer conditionat ca sa puteti lua o decizie in cunostinta de cauza. Pe site-ul nostru sunt prezentate deja articole despre aparate de aer conditionat de la Fujitsu, LG, Hitachi, Chigo, Neo si altele.
http://aparateaerconditionatromania.blogspot.ro ~ Details
N/A
Blog despre aer conditionat in care se prezinta articole, preturi si promotii valabile pentru aer conditionat in Bucuresti, site-ul prezinta informatii utile despre marci consacrate de aer conditionat si despre specificatiile tehnice mai deosebite pentru anumite modele prezente in acest sezon pe piata de profil, organizate pe categorii de putere de la 7000 BTU la 40000 BTU.
http://aparatedeaerconditionat.blogspot.ro ~ Details
N/A
Firma noastra se ocupa cu vanzarea de aparate aer conditionat in bucuresti si in tara la cele mai avantajoase preturi, oferind garantie si service pentru toate modelele de aer conditionat.
http://aer-conditionat.www.ro ~ Details
N/A
Reparatii frigidere Bucuresti la domiciliul clientului.Frigotehnist efectuez inlocuire compresor ,incarcare freon,schimbare termostat,releu,condensator,etc.Garantie pentru piesele inlocuite.Asigur reparatii frigidere,combine frigorifice,congelatoare casnice.
http://www.reparatiifrigiderebucuresti.ro ~ Details
N/A
Suntem pregatiti sa oferim orice fel de informatie despre aer conditionat. Pe acest website puteti gasi materiale informative despre aer conditionat sub forma de detalii tehnice sau informatii generale despre aparatele comercializate. Intentia noastra este ca acest website sa va ofere un material informativ de calitate si sa fie capabil sa raspunda tuturor intrebarilor dumneavoastra legate de aer conditionat.
http://www.aerconditionat.hu ~ Details
N/A
Service-ul masinilor de spalat, este domeniul principal de activitate al firmei noastre. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, am reusit sa ne impunem pe plan local (Bucuresti si Ilfov). Dispunem de un atelier utilat modern cu testere pentru diagnosticarea defectelor
http://www.servicemasinispalat.ro/ ~ Details
N/A
Echipa noastra de specialisti executa foraje de mica (0-25m), medie (0-50m 0-70m) si mare (0-250m) adancime pentru apa potabila, minerala, menajera si termala de la 0m la 250m adancime.
http://www.forajeputuripvc.ro/ ~ Details
N/A
Firma noastra se ocupa cu service-ul masinilor de spalat inca din anul 1994. In tot acest timp am reusit sa avem o reputatie foarte buna in acest domeniu. Suntem recunoscuti in furnizarea de servicii profesionale si de calitate.
http://reparatii-masini-de-spalat.com ~ Details
N/A

Total records: 130
Items 81-100 out of 130 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138