Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Una din principalele misiuni ale noastre, este de a indeplini obiectivele fermierilor, prin calitate superioara, oferita la preturi minime. In cadrul cercetarii si dezvoltarii de noi inventii MUSTANG ELECTRONIC isi propune sa desfasoare activitati specifice de instruire si formare profesionala atat in tara cat si in alte tari unde agricultura este slab dezvoltata sau modernizarea ei nu este stiuta si pusa un practica.
http://www.mustangelectronic.ro ~ Details
N/A
In cadrul procesului de expansiune catre piata serviciilor de localizare prin GPS, UrmarireGPS reuseste sa integreze cu succes o aplicatie puternica de monitorizare si raportare (GPS Live Reporter) cu un model de AVL (Automatic Vehicle Locator) de inalta calitate, omologat RAR.
http://www.urmariregps.ro/ ~ Details
N/A
Sisteme profesionale de alarma pentru protectia locuintei, a casei si a firmei. Centrale de efractie cu senzori pe fir si wireless, cu comunicarea alarmelor la dispecarat sau pe telefonul mobil.
http://www.deltamag.ro ~ Details
N/A
Air Tech Solutions va pune la dispozitie o gama larga de echipamente pneumatice precum: cilindri pneumatici, distribuitoare pneumatice, furtunuri aer, precum si servicii de reparatii si operatiuni de intretinere.contact: office@atsol.ro
http://www.airtechsolutions.ro ~ Details
N/A
Magazin Online Electronice Electromag vinde Componente Electronice, Difuzoare, Telecomenzi, Accesorii Conectica, Adaptoare si pune la Dispozitie Piese de Schimb si Diverse Componente Electronice
http://www.electromag.eu ~ Details
N/A
Societatea KOLIBRIBOATS SRL este unic importator si dealer autorizat pe piata romaneasca de barci pneumatice si accesorii pentru barci, marca Kolibri. Kolibriboats ofera clientilor la cumpararea unei barci certificatul de garantie de 3 ani pentru material si imbinari iar pentru celelalte componente ale barcii 1 an.Barcile Kolibri sunt certificate de registrul naval al Ucrainei si de Biroul Veritas Franta ,Paris.
http://www.kolibriboats.ro ~ Details
N/A
Utilaje noi si piese de schimb utilaje de constructii sau utilaje agricole, service utilaje si servicii de inchiriere de utilaje, vanzare buldoexcavatoare noi, tractoare si combine agricole, excavatoare cu senile si vibrocompactoare
http://www.produsedecalitate.ro ~ Details
N/A
Doriti sa preparati clientilor cocktailuri reci in verile calduroase? Echipati-va barul cu aparate profesionale! Pe site-ul nostru gasiti o gama larga de blendere simple si profesionale de la producatorul Hamilton Beach. Deasemenea puteti achizitiona masini de spalat vase, frigidere, masini de gheata sau ustensile de calitate: shakere, metal pourer la cel mai bun pret din Romania, sau deschizatoare flair in diferite culori! Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru!
http://echipamentebar.net/ ~ Details
N/A
Majordom Hygiene este o companie tanara infiintata din dorinta de a oferi solutii complete de curatenie si igiena viitorilor clienti. De aceea venim in sprijinul dumneavoastra cu idei inovative si produse profesionale de curatenie.
http://www.igienasuceava.ro ~ Details
N/A
G&Security Agency produce ºi comercializeazã toatã gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcþiilor civile ºi industriale în conformitate cu Directiva Comunitãþii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneºti în vigoare.
http://www.indicatoare-securitate.ro ~ Details
N/A
relee, aparataj electric spitale, aparataj electric, monitorizare izolatie electrica, relee curent rezidual, transformator de separatie, relee de curent, relee de tensiune, aplicatii speciale pentru locatii medicale
http://www.bender.ro ~ Details
N/A
EchipamenteDiscount.ro, cu o experienta de 9 ani in consultanta privind realizarea fluxurilor tehnologice pentru bucatarii, spalatorii, curatatorii, fast-food, pizzerii, catering si industria alimentara, va ofera cu profesionalism solutiile de care aveti nevoie in domeniul echipamentelor Horeca si Second Hand
http://www.echipamentediscount.ro ~ Details
N/A
Venim in intampinarea Dvs cu o gama variata de activitati si produse: corturi pentru evenimente, corturi industriale, terenuri de sport. Scopul nostru este de a gasi impreuna cu Dvs cele mai bune solutii, la cele mai bune preturi si in termenul de executie optim.
http://www.corturisiprelate.ro/ ~ Details
N/A
Pentru fiecare model de casa de marcat oferim si urmatoarele servicii: instalare, programare articole, setare parametrii de baza, instruire personal, fiscalizare si obtinerea seriei fiscale.
http://casedemarcatcaras.ro/case-de-marcat/case-de-marcat-datecs.html ~ Details
N/A
Aveti intrebari despre Apometre si Contoare de Apa de bransament, cautati un instalator in Bucuresti? Pe ContoareApa.com gasiti raspunsurile!
http://www.contoareapa.com ~ Details
N/A
toputilaj.ro ofera o gama diversificata de articole,accesorii si echipamente de lucru pentru gradina, motunelte si motoutilaje pentru fermierul din tine, utilaje pentru padure si agricultura, produse pentru vinificatie si zootehnie, cat si absolute toate informatiile tehnice de care ai nevoie.
http://www.toputilaj.ro ~ Details
N/A
Societatea a fost infiintata inca din anul 1995. Din 1998 am inceput colaborarea cu Robert BOSCH GmbH, respectiv comercializarea de centrale termice JUNKERS si instalatii diverse. Gama de echipamente de instalatii a fost completata ulterior cu centrale termice, cazane, boilere, incalzitoare (inclusiv panouri solare) de la prestigioasele firme germane VIESSMANN si BUDERUS; deasemeni am inceput comercializarea de automatizari SIEMENS, HONEYWELL si DANFOSS.
http://www.ivp.ro ~ Details
N/A
SC Convar SRL este o societate comerciala care distribuie in Romania echipamente de deszapezit ( lame drepte , lame variabile, pluguri, freze, raspanditoare de material antiderapant ), maturatoare de asfalt marca TUCHEL Germania, consumabile pentru echipamentele de deszapezit si maturatoare, perii, cu certificate de calitate si conformitate Europeana.
http://www.convar.ro ~ Details
N/A
Infiintata in anul 1998 avand ca obiect de activitate import si distributia de robineti industriali pentru toate sectoarele de activitate,asigurand totodata si consultanta in alegera produselor in functie de aplicatia clientului.
http://www.robineti-proces.ro ~ Details
N/A

Total records: 99
Items 81-99 out of 99 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138