Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Portal de afaceri, oportunitati de afaceri, idei de afaceri, catalog firme, forum de afaceri. Informare gratuita.
http://www.eafacere.ro/ ~ Details
PR: 5
Anunt.Auto.ro - portal de anunturi de vanzari masini. Anunturi gratuite si evidentiate de la particulari si parcuri auto, masini second hand si noi.
http://anunt.auto.ro ~ Details
PR: 5
Mese biliard, agrement sau profesionale, pentru amenajari cluburi sau pentru acasa. Mese biliard unicat si dubla utilizare – biliard si ping-pong. Livrari in toata tara. Suntem pentru dvs. la tel. 0216272612, 0722225335, 0788225335 si http://www.pro-biliard.ro.
http://www.pro-biliard.ro ~ Details
PR: 4
Traffic Chairs este producator si importator de scaune ergonomice, scaune directoriale si fotolii de masaj. Are magazine de prezentare in Cluj si Bucuresti care ofera posibilitatea de a alege scaune de birou si fotolii in peste 30 de culori.
http://www.scauneergonomice.ro ~ Details
PR: 4
Agentie de casting - impresariere actori, fotomodele, acrobati, dansatori, circari, fachiri, trupe de striptease; - figuratie TV - filme, reclame, sedinte foto artistice si publicitare;- - sampling promoteri - realizare concept campanie, furnizarea si supravegherea promoterilor; - hostess targuri si expozitii, petreceri private, nunti, conferinte, lansari produs, animatoare car show; - modele prezentare imbracaminte, lenjerie, sedinte foto;
http://www.twistmedia.ro ~ Details
PR: 4
Mattig, Petrescu este firma de contabilitate si consultanta fiscala, in domenii ca intocmire contabilitate si intocmire bilant, control financiar, impozit sau declaratie profit. Va stam cu placere la dispozitie si ne bucuram sa aflam intrebarile si sugestiile dumneavoastra.
http://www.mattig-petrescu.ro ~ Details
PR: 4
Fondata in 1978, Forever Living Products este cel mai mare cultivator, producator si distribuitor al produselor cu Aloe vera gel din lume, ce asigura peste 90% din necesarul mondial de Aloe vera. Categorii de produse Forever Living: bauturi cu Aloe Vera, suplimente nutritive, silueta, ingrijirea pielii, igiena personala, produse apicole, mentinerea frumusetii, cosmetice sonya, truse diverse. Afacere Multi-Level Marketing (MLM): reducere 26%, aderare gratuita, calificari definitive, bonusuri
http://www.flpaloevera.ro ~ Details
PR: 4
Codurile de Bare GS1 înseamna coduri de produs GTIN (Global Trade Item Number), reprezentate în coduri de bare (EAN-13), tag-uri RFID, continând EPC (Electronic Product Code), coduri de locatie GLN (Global Location Number) pentru identificarea partenerilor în comertul electronic, precum si multe altele.Gs1 Coduri de Bare Romania.
http://www.gs1.ro/ ~ Details
PR: 4
program de contabilitate si analiza manageriala, oferit gratuit membrilor CECCAR
http://www.arsson.ro ~ Details
PR: 4
Informatii, articole si oportunitati din domeniul afacerilor online. Citeste articole despre marketing online,marketing pentru afaceri mici, marketing prin email, google adsense, afiliere, autorespondere, marketing prin articole etc.
http://www.marketingpenet.com/ ~ Details
PR: 4
Fonduri Structurale, portalul tau pentru fonduri europene! faciliteaza intalnirea cererii cu oferta de consultanta in obtinerea de fonduri structurale.
http://www.fonduri-structurale-europene.ro/ ~ Details
PR: 4
Instarom Instalatii Romania SRL comercializeaza aer conditionat, centrale termice si echipamente de ventilatie. Oferim o gama larga de produse din domeniile climatizare, aer conditionat, incalzire si ventilare.
http://www.instarom.ro ~ Details
PR: 4
Furnizor de echipamente Horeca, Bilancia vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama diversificata de utilaje alimentare profesionale: masini de gatit, marmite, cuptoare cu convectie, sisteme de ventilatie pentru bucatarii, accesorii pentru baruri si patiserii. Apelati la specialistii Bilancia pentru mai multe informatii privind gama noastra de echipamente pentru hoteluri, restaurante si companii de catering.
http://www.bilancia.ro ~ Details
PR: 4
http://www.biliard-darts.ro ~ Details
PR: 3
Cum sa pornesti si sa dezvolti o afacere pe internet intr-un timp scurt. Strategii de promovare si dezvoltare a unei afaceri pe internet.
http://www.plan-afaceri.eu/ ~ Details
PR: 3
Aici gasiti totul in materie de dotari hoteliere, dotari restaurant si cosmetice hotel
http://www.concepthotels.ro ~ Details
PR: 3
LifeCare importa si comercializeaza prin sistem mlm produse de înalta calitate la preturi accesibile. Gama de produse este formata în special din produsele BIO: detergenti, produse de îngrijire corporala naturale, cosmetica decorativa (make-up) si suplimente nutritive.
http://www.johnyadams.eu ~ Details
PR: 3
Ramki Heating provides a wide range of central heating repair services through a carefully selected team of Corgi registered plumbers and heating engineers. And also provides services like Central Heating Repair, Central Heating Installation.
http://www.ramki.co.uk/ ~ Details
PR: 3
furnizor de call center - inbound si outbond cu operatori pregatiti sa preia apelurile dumneavoastra si sa va promoveze corect imaginea firmei - Call Center, contact center, InfoLine, Telemarketing, SMS, sondaje, chestionare, regulamente, backoffice, help desk, richiesta preventivo, richiedi preventivo, appuntamenti, sondaggio, questionari
http://www.netwing.ro ~ Details
PR: 3
INTERACTIUNI, portal de afaceri, gratuit de înregistrare, catalog firme, lista companii, idei de afaceri, oportunitati de afaceri, ghid de afaceri, utile pentru oamenii de afaceri, mediul de afaceriinfo! INTERACTIUNI, lista firmelor, idei de afaceri, oportunitate de afaceri, info afaceri!
http://www.interactiuni.ro ~ Details
PR: 3

Total records: 483
Items 1-20 out of 483 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138